Un careian a mers la bar și i-a fost furată suma de 1.100 lei din portofel

barVineri, 18 decembrie 2015, la ora 14.00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Carei au fost sesizați de către numitul B. Miklos, de 17 ani, din Sânmiclăuș, despre faptul că în timp ce se afla la o masă în incinta unui bar din Carei, cu un băiat pe care îl cunoaște doar din vedere, acesta i-ar fi sustras din buzunarul de la pantalon un portmoneu din care i-ar fi luat suma de 1.100 lei după care l-a insistențele lui i-a înapoiat portmoneul, dar fără suma de bani.

La scurt timp, polițiștii au reușit identificarea și prinderea autorului furtului în persoana lui S. Tamas de 24 ani, din Carei, care se afla sub control judiciar.

Acesta a fost prezentat Judecătoriei Carei, ocazie cu care instanța a înlocuit măsura controlului judiciar cu măsura arestării preventive, fiind emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 20, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.