Află mai multe despre sănătatea ta, la Expo Sănătate

Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, în colaborare cu Primăria Municipiului Satu Mare şi Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare organizează Expo Sănătate, un eveniment de promovare a educaţiei pentru sănătate în rândul populaţiei.

Expo Sanatate - flyer fatza

În cadrul Expo Sănătate se vor oferi servicii gratuite de evaluare a stării de sănătate, printre care măsurarea tensiunii arteriale, a procentului de grăsime din organism, a glicemiei pentru cei amenințați de diabet, testul de fitness Harvard și testul computerizat de vârstă a sănătății.

De asemenea, în cadrul evenimentului se vor oferi gratuit servicii precum: masaj antistress, demonstrații de hidroterapie, degustare de preparate vegetariene și consiliere medicală.

În fiecare seară un medic specialist din Germania, dr. Horst Mueller, va susține conferințe de sănătate pe teme precum: De ce ne îmbolnăvim, Ce este boala, Care este rolul genelor în apariția bolii, Care este rolul emoțiilor în apariția bolii, Cum putem găsi o cale spre sănătate?

Toţi sătmărenii interesaţi sunt aşteptaţi în sala de ședințe a Casei de Asigurări de Sănătate, B-dul Lucian Blaga nr. 64, în perioada 20-26 ianuarie, sâmbătă şi duminică de la ora 16.00, și de luni până vineri de la ora 18.00. Intrarea este gratuită.

Proiectul este susținut de voluntari medicali (asistenți medicali și doctori) și non-medicali din cadrul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea. Expo Sănătate are ca scop educarea populației pentru descoperirea factorilor care duc la menținerea sănătății și motivarea pentru alegerea unui stil de viață sănătos. Cele mai întâlnite boli ale românilor sunt hipertensiunea, diabetul, obezitatea, acestea combinându-se cu stresul viciile și adicțiile larg răspândite. Mai multe detalii despre Expo Sănătate se pot obţine de la pastorul Daniel Cirţ.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 18, 2013. Filed under Social, Spiritualitate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.