Un bărbat de 43 de ani a vrut să se spânzure dar a fost observat şi salvat

Pe perioada sfârşitului de săptămână 08-10.01.2016, echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare au intervenit la un total de 343 de solicitări, din care 262 de cazuri pentru urgenţe.

spanzuratÎn data de 8.01.2016, ambulanţa a fost solicitată pe str. Rozmarin din Satu Mare pentru un pacient de sex masculin, de 43 ani, nu de mult timp sosit din alt judeţ, care ca urmare a unei depresii severe determinate probabil de probleme familiale şi sentimentale a dorit să se sinucidă prin spânzurare. dar A fost observat repede de un martor, care dând dovadă de spirit civic şi mult sânge rece, a reuşit să-i taie ştreangul şi să anunţe ambulanţa.

Echipajul cu asistent sosit la faţa locului, a găsit pacientul deja conştient, stabil hemodinamic şi care prezenta la nivelul gâtului şanţul de spânzurare. Pacientul a fost preluat şi transportat sub supraveghere la U.P.U. Satu Mare, iar ulterior a fost internat în secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 11, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *