Oamenii care se hrănesc cu energia Soarelui. Nu consumă nici mâncare, nici apă

Sunt numiţi "autotrofi", denumire dată organismelor capabile să transforme energia solară în hrană, prin fotosinteză. Unii le spun “sun-eaters” – cei care mănâncă Soare!

trait_numai_din_soare_01110100Se spune că în lume există peste 3.000 de oameni care trăiesc fără să consume hrană solidă, mulţi dintre ei şi fără sa consume lichide. Specialiştii nu pot explica mecanismul prin care supravieţuiesc aceşti oameni, ale căror experienţe s-au dovedit uimitoare în timp, scrie evz.ro.

Medicii consideră că aşa ceva nu este posibil, însă profesorul Michael Werner din Brunswick spune că “totul depinde de minte şi modul de gândire”.

Energie cosmică

Michael Werner are un aspect normal, este pasionat de tenis de câmp, aleargă în fiecare zi aproape trei kilometri… Dar puţini sunt cei care ştiu că profesorul trecut de vârsta de 60 de ani, specialist în chimia cancerului, se hrănește de 12 ani cu… apă. Ultima oară când pofesorul Werner a mâncat pentru ultima oară hrană solidă, respectiv o salată de cartofi şi o felie de tort, a fost la Revelionul din 2001. 

După masa de Revelion a suferit o indigestie şi s-a hotărât să schimbe totul în ceea ce priveşte hrana. Şi-a schimbat regimul de viaţă, iar înainte de a face acest lucru era dependent de fast food, supraponderal şi epuizat după o zi de muncă. Ideea i-a dat-o prietenă de familie, care experimenta aşa-numita hrană solară.

Mai mulţi colegi l-au avertizat să nu elimine hrana solidă, însă hotărârea lui era luată: “Este prana din religiile asiatice, Chi sau energie cosmică”, spune el despre noul tip de “hrănire”.

Acomodarea organismului lui Werner a durat trei săptămâni: în prima săptămână nu a mâncat nimic şi nu a băut apă deloc. La început a slăbit mult, pielea i s-a încreţit, însă după 21 de zile procesul s-a oprit, iar senzaţia de foame a dispărut. A recunoscut că după opt zile a băut puţină apă şi suc natural de fructe care ajută corpul cu antioxidanţi.

Caz tragic

Oamenii de știință avertizează că tipul acesta de regim este periculos pentru sănătate, iar în 2012 o femeie din Elveția a murit chiar încercând să renunțe la mâncare și apă.

După ce a văzut documentare și a citit cărți despre oamenii care se hrănesc cu Soare, femeia a renunțat să mănânce și să consume lichide timp de o săptămână. După șapte zile a început să bea apă, însă se simțea tot mai slăbită. În cele din urmă, copiii au găsit-o decedată în locuința sa, scrie The Local.

Realitatea.net

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 18, 2013. Filed under Spiritualitate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *