Un minor de 15 ani din Vama a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor

În data de 17 ianuarie 2016, ora 14.00, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin S.N.A.U. 112 despre faptul că în faţa magazinului mixt din localitatea Vama, judeţul Satu Mare, un bărbat a fost lovit cu un topor în cap de către un tânăr necunoscut.

aresttDeplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit că pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un minor de 15 ani din Vama a avut un conflict spontan cu un unchi de-al său.

Sub influenţa acestui conflict, minorul s-a înarmat cu un topor, a ieşit în stradă şi ajuns în faţa magazinului mai sus amintit, unde se afla persoana vătămată şi fără să aibă vreo discuţie în prealabil cu aceasta, i-a aplicat o lovitură cu toporul în zona capului.

Victima a fost identificată ca fiind Alexandru D. de 43 de ani, din Vama şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare unde a rămas internată.

În cursul zilei de 10.02.2016, procurorul din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Satu Mare, a prezentat minorul în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmând ca cercetările să continue sub aspectul savârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 11, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.