Suspect depistat în flagrant de poliţişti în timpul comiterii unui furt

Poliţiştii Compartimentelor de Investigaţii Criminale şi Ordine Publică din cadrul Poliţiei Oraşului Tăşnad, alături de jandarmi, au organizat în cursul serii trecute o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor contra patrimoniului, şi anume furturi din autoturisme şi locuinţe.

furt13189657681358677648-1361363176În contextul acestor acţiuni, poliţiştii au surprins în flagrant, într-o casă de vacanţă, un bărbat de 40 de ani, din Bihor, ce intenţiona să sustragă bunuri. În momentul în care poliţiştii l-au surprins pe bărbat în locuinţă, în plină acţiune, căutând bunuri, acesta avea în mână un cuţit de bucătărie. În urma controlul corporal efectuat, poliţiştii au mai găsit în buzunarul suspectului încă un briceag.

Bărbatul era cioban la o stână din apropierea casei de vacanţă şi, bănuind că va găsi în incintă bunuri de valoare, a pătruns prin efracţie spărgând cu pietre geamurile şi două uşi de termopan. În momentul în care s-a declanşat sistemul de alarmă, suspectul l-a smuls din perete, cauzând astfel pagube în valoare de peste 1.300 lei.

Persoana surprinsă de poliţişti în flagrant a mai fost cercetată pentru comiterea unei infracţiuni de furt, chiar în noaptea de Revelion, tot dintr-o casă de vacanţă din zona localităţii Tăşnad.

Iosif I. a fost reţinut pentru 24 de ore în Arestul Poliţiei pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi port ilegal de armă albă, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de arestare preventivă.

Pentru comiterea infracţiunii de furt calificat a fost reţinut ieri de poliţiştii Secţiei 8 Gherţa Mică Poliţie Rurală şi un suspect de 38 de ani, din Sighetu Marmaţiei, surprins în flagrant în timp ce fura bunuri dintr-un magazin, în localitatea Păşunea Mare. Daniel T. a fost prezentat Judecătoriei Negreşti Oaş, iar pe numele său magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Din probele administrate în această cauză au rezultat indicii că bărbatul încarcerat în Arestul Poliţiei a fost implicat şi în comiterea altor infracţiuni de furt, astfel încât poliţiştii continuă investigaţiile pentru a stabili întreaga sa activitate infracţională.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 19, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.