Amenzi în valoare de 15.700 lei, aplicate ieri în trafic de polițiștii sătmăreni

Pentru neregulile depistate în trafic în cursul zilei de marți, 23 februarie, poliţiştii sătmăreni au aplicat 147 de sancţiuni contravenţionale, cu o valoare a amenzilor de 15.700 de lei.

amendaCa măsură complementară poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, șase permise de conducere şi au retras trei certificate de înmatriculare.

Ieri, în jurul orelor 11.40, conducătorul auto Traian T. de 40 ani, din Baia Mare, circulând cu autoturismul pe o stradă din Negreşti Oaş, nu a păstrat o distanţă suficientă lateral dreapta în timp ce depăşea un alt autoturism staţionat pe partea dreaptă a părţii carosabile în direcţia de deplasare, astfel că l-a acroşat.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, iar ca măsură complementară, i-a fost ridicat permisul de conducere în vederea suspendării.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 24, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *