Trei întâlniri ale unor americani cu extratereștrii

downloadJohn Reeves, un american în vârstă, s-a mutat după pensionare din zgomotosul New York lângă Wachee Springs din Florida. El obișnuia să facă plimbări prin împrejurimi. Într-una din zile a observat o navă ciudată aterizând într-un luminiș. Era 2 martie 1965. John Reeves s-a apropiat cu precauție de ciudata navă, care lucea stins în soare. A reușit să se apropie la vreo 50-60 de metri de nava în formă de disc. A văzut cum o ființă de circa 1,5 metri i-a ieșit în cale. Reeves a încremenit. Aceea ființă avea înfățișare umană, era echipată într-o salopetă confecționată parcă din pânză de cort, de culoare cenușie, avea mănuși cu un singur deget. Casca de pe cap îi era străvezie, ca un glob, avea fața aproape omenească, cu ochii foarte depărtați și bărbia ascuțită. Reeves a continuat să meargă spre această creatură. Când a ajuns la 5-6 metri de ea, aceasta a scos un obiect negru, de vreo 15 cm pe care l-a ridicat în dreptul bărbiei și a început să privească prin el. În acest moment Reeves a luat-o la goană, dar a avut timp să observe că totul în jur s-a luminat o clipă. După aceasta s-a îndreptat spre navă, a urcat câteva trepte și a intrat în cabină. Treptele s-au retras în interiorul navei și s-a auzit un bâzâit surd care s-a transformat într-un sunet înalt, iar nava în câteva secunde a dispărut.

John Reeves a cercetat locul aterizării, găsind urmele lăsate de pilot și amprentele adânci ale trenului de aterizare, formate din opt linii. A găsit și un cilindru înfășurat de o hârtie foarte subțire. Cilindrul era format din două fâșii de material ca hârtia de film fotografic acoperit cu semne stranii.

Reeves a predat materialele găsite autorităților și a făcut declarații presei. Urmele au fost fotografiate de reporteri. Reeves a fost testat și cu poligraful pentru a știi dacă spune adevărul. Rezultatul a fost că el spunea adevărul.

Două luni mai târziu i-au fost înapoiate foile de hârtie, dar el a constatat indignat că acestea nu erau cele găsite de el, nici semnele nu erau aceleași. Autoritățile au declarat, ca și în alte situații, că totul a fost o farsă.

La 21 august 1965, în spatele unei ferme din Hopkinsville, statul Kentucky, a aterizat un obiect circular, strălucitor. Alertați de câini, doi bărbați au ieșit să vadă despre ce este vorba. Ei au văzut la 15-20 de metri un humanoid care iradia o lumină alb-verzuie. Acesta s-a apropiat de cei doi. Era ca un om mic și purta costum lucitor. Capul era disproporționat de mare, brațele erau lungi cu mâini palmate și degete având gheare lungi. Cei doi bărbați au tras în omulețul de nichel de la 6 metri, cu o armă de vânătoare și un revolver. Omulețul a căzut pe spate, apoi s-a ridicat și a fugit. Un omuleț a fost văzut din casă, agățat de rama ferestrei. Și asupra lui s-au tras câteva focuri de armă. Gloanțele care îl loveau ricoșeau ca și cum ar fi fost deviate de un metal. S-a tras și în omulețul care a fost observat pe coama acoperișului, și a altuia urcat într-un copac. În total asupra lor s-au tras 50 de focuri.

La 24 aprilie 1967, la Socorro, New Mexico, polițistul Lonnie Zamora a văzut un obiect lucitor care cobora într-o vale la marginea orașului. El și-a condus mașina la fața locului unde a observat un ou metalic de 3,3-4,5 metri înălțime, cu o emblemă pe învelișul bombat, așezat pe picioare metalice scurte. Sub ou s-au aflat două ființe mici, cu înfățișare omenească, purtând un fel de pelerine albe. Când mai avea 20 de metri, omuleții l-au observat, au sărit în navă și nava a decolat cu mare zgomot. La acel loc s-au găsit patru urme circulare, adânci de 9 cm, lăsate de trenul de aterizare. Tufișurile din jur erau arse.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 24, 2016. Filed under Mistere. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.