Jandarmul Toth Gheorghe a salvat viața unei fetițe

Aflat în concediu de odihnă, un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare a salvat de la moarte o fetiţă de șapte ani.

toth gheorghe danÎn cursul zilei de miercuri, 20 martie, în jurul orelor 14.30 a izbucnit un incendiu la un imobil de pe strada Poştei din localitatea Sărăuad. Alertat de ţipetele vecinei sale, plutonierul Toth Gheorghe, subofiţer în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, a intervenit şi a intrat în casa cuprinsă de flăcări şi a scos-o pe fetiţa de șapte ani care dormea în casă, salvând-o astfel de la o moarte sigură.

Au fost anunţate echipele de intervenţie, iar până la sosirea acestora la faţa locului, împreună cu alţi vecini au încercat stingerea incendiului.

Focul a fost stins cu operativitate de către lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care au intervenit cu promptitudine, oprind extinderea incendiului şi la alte imobile. Prin intervenţia sa, jandarmul sătmărean a contribuit la salvarea unor bunuri materiale, dar mai ales la salvarea unei vieţi.

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 20, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.