A început modernizarea drumului județean Acâș-Mihăieni-Țeghea-Craidorolț

Drumul județean care leagă localitățile Acâș și Craidorolț va fi modernizat și reabilitat. Predarea amplasamentului pentru începerea lucrărilor a avut loc miercuri, 11 mai la Acâș.

DSC_0366Au fost prezenți președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, vicepreședintele Riedl Rudolf, managerul public al județului, Nicolae Bura, preşedintele filialei judeţene a UDMR Satu Mare, senatorul Pataki Csaba, autoritățile locale din Acâș respectiv Mihăieni, constructorii și proiectanții.

Ofertantul câştigător este SC DRUM CONSTRUCT SRL. Durata de execuţie este de opt luni, cu o perioadă de garanţie acordată lucrărilor de 36 luni. Lungimea toală a tronsonului care urmează a se moderniza este de 11.189 m.

DSC_0358Valoarea investiției este de 16.405.253,19 lei fără TVA. Se va asfalta pe o lățime de 6 m, acostamente de 1 m pe fiecare parte a drumului.

Se vor mai executa șanțuri trapezoidale din beton pe o lungime de 18.460 m, 64 bucăți podețe tubular transversale, 157 bucăți podețe tubular pentru accese la proprietăți, 2.109 m parapeți metalici, 80 m ziduri de sprijin, șase intersecții cu drumuri laterale pe lungimea de 15 m.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 11, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *