Și-a recuperat portmoneul cu bani și acte personale, în urma gestului de bună credință al unei femei

În zilele de 09.05 şi 11.05.2016, poliţiştii locali sătmăreni au fost angrenaţi în mai multe activităţi pe linie de combatere a comerţului stradal ilegal, în acest sens fiind depistate trei persoane care ofereau spre vânzare căpşuni în diferite locaţii din municipiul Satu Mare, fără a avea acte de provenienţă şi autorizaţie din partea Primăriei Satu Mare.

portofelÎn toate cazurile au fost aplicate sancţiuni contravenţionale cu amendă cu valoare totală de 600 lei şi s-a dispus ridicarea mărfurilor: 29,8 kg, care au fost predate unui depozit de legume-fructe, urmând a fi înştiinţate şi organele fiscale competente.

De asemenea, în data de 11.05.2016, o persoană cu spirit civic şi de bună credinţă, L. A. Lenuţa, în vârstă de 27 de ani din municipiul Satu Mare, a comunicat poliţistului local care efectuează serviciul la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor şi la S.P.C.R.P.C.I.V. pe strada Petofi, faptul că a găsit pe Bulevardul Transilvania din municipiu, un portmoneu care conţinea documente personale şi suma de 253 de euro şi 38 de lei, aparţinând unui cetăţean domiciliat în Satu Mare. În urma verificărilor efectuate, posesorul bunurilor a fost identificat în persoana lui S. G. Nicolae, acestea fiindu-i predate pe bază de proces verbal.

Dorim să mulţumim pe această cale persoanei care a dat dovadă de spirit civic şi bună credinţă, care a dovedit astfel că aceste calităţi există în rândul cetăţenilor municipiului Satu Mare. Exemplul acesta este recomandabil de a fi urmat de către toţi cetăţenii, în cazuri similare, sau de alt gen.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 13, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.