Femeile liberale au premiat performanţa

Sâmbătă seara, 16 martie 2013, a avut loc la Teatrul Constantin Nottara, Gala Femeilor Liberale, ediţia 2 care a reunit în sală peste 340 de reprezentante din toata ţara. Gala Organizaţiei Femeilor Liberale este un eveniment în care sunt evidenţiate filialele merituoase şi sunt premiate organizațiile care au promovat femei în calitate de alese locale și parlamentare.

DSC_5462

Membrele Organizației de Femei PNL Satu Mare

 

Gala Femeilor Liberale este un eveniment ce marchează încheierea unui an de muncă şi de proiecte derulate de către femeile liberale. Sunt premiate rezultatele obţinute în urma eforturilor de peste an a doamnelor liberale. Anul 2012 a fost un an cu mare încărcătură politică, şi femeile liberale au fost angajate în trei campanii electorale importante.

La Gală au participat, alături de doamnele care au reprezentant organizaţiile OFL din toată ţara, şi mulţi lideri ai PNL: Crin Antonescu, preşedinte PNL, Norica Nicolai, vicepreşedinte PNL, Varujan Vosganian, Eugen Nicolăescu, Adina Vălean, Viorica şi Mircea Ionescu Quintus.

Lucia-Ana Varga, preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale, a declarat: „Această a doua ediţie a Galei Femeilor Liberale a arătat că forţa şi determinarea femeilor de valoare care s-au implicat în politică este preţuită în cadrul Partidului Naţional Liberal. Le-am premiat pe colegele noastre care s-au implicat în bătăliile politice pentru a promova iniţiative în interesul cetăţenilor, am premiat colegele care au ales să părăsească funcţiile din organizaţie pentru a-şi folosi expertiza profesională în instituţiile guvernamentale şi pe cele care din postura de reprezentanţi ai societăţii civile au fost alături de noi în acţiunile pe care le-am derulat. Am arătat şi de această dată ca în centrul preocupărilor noastre politice este familia şi că vom căuta în continuare cele mai eficiente soluţii la nevoile ei."

Cele mai eficiente organizaţii judeţene în promovarea femeilor în administraţia publică locală au fost OFL Iaşi, OFL Buzău şi OFL Hunedoara.

La categoria organizaţia judeţeană cu cei mai mulţi aleşi uninominali – primari şi parlamentari, primele organizaţii judeţene sunt: Cluj, Hunedoara şi Prahova.

Organizaţia judeţeană cu cei mai mulţi consilieri judeţeni femei este OFL Mehedinţi.

Organizaţia judeţeană cu cei mai mulţi consilieri municipali femei, este Sălajul, cu 4 consilieri municipali la Zalău.

Organizaţia judeţeană cu cei mai mulţi consilieri locali este OFL Ilfov, care are 11 doamne consilieri locali.

Pentru derularea programului OFL susţine performanţa au fost premiate OFL Vâlcea, OFL Satu Mare, OFL Constanţa, OFL Brăila, OFL Galaţi.

Au mai fost premiate, pentru derularea programului “PNL are grijă de sănătatea ta” OFL Maramureş, OFL Vrancea, OFL Sector 5, OFL Dolj şi OFL Timiş.

Pentru derularea programelor de educaţie şi pentru organizarea dezbaterilor publice despre clasa pregătitoare, au fost premiate OFL Alba, OFL Bihor, OFL Sector 3, OFL Argeş, OFL Tulcea şi OFL Suceava.

Pentru activităţi de promovare a valorilor liberale au fost premiate OFL Călăraşi, OFL Giurgiu, OFL Sector 6, OFL Mureş, OFL Olt.

Au mai fost premiate doamne care sunt implicate în activatea guvernamentală din Organizația Satu Mare, precum Aurelia Vulciu, precum şi doamne care au susţinut Organizaţia Femeilor Liberale: Zoe Petre, Daniela Zaharia, de la Institutul Liberal, Oana Stănciulescu.

O diplomă de onoare pentru model de familie liberală a fost acordată doamnei şi domnului Ionescu-Quintus.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 24, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.