Gabriel F., arestat pentru cămătărie și înșelăciune

Au fost finalizate cercetările în cazul lui Gabriel F, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de cămătărie şi înşelăciune. Autorul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Satu Mare.

tribunalsmVineri, 22 martie 2013, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, coordonaţi de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare şi cu sprijinul de specialitate al D.G.I.P.I şi S.A.S. au finalizat cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de cămătărie şi înşelăciune în cazul lui Gabriel F., de 41 ani.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că învinuitul a acordat, în perioada 2011-2013, împrumuturi cu dobândă de 10% pe lună mai multor persoane din judeţul Satu Mare.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunerea de trimiterea în judecată, autorul fiind încarcerat în arestul I.P.J. Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 24, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.