Suspect reţinut de poliţişti pentru violare de domiciliu, distrugere şi port ilegal de armă albă

Poliţiştii Postului de Poliţie Dorolţ au intervenit în cursul serii trecute pentru aplanarea unui scandal provocat de un bărbat de 39 de ani, din localitate, suspectul fiind reţinut pentru 24 de ore în Arestul I.P.J.

646x404Furios că l-a părăsit concubina, Ludovic B. s-a îndreptat, înarmat cu un cuţit, spre casa fratelui femeii, unde aceasta se adăpostea, şi a intrat fără drept în locuinţă, provocând scandal. Bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a exercitat violenţe şi a distrus bunuri din locuinţă în valoare de aproape 1.000 lei.

Poliţiştii care au intervenit la faţa locului şi au aplanat scandalul, l-au reţinut pe suspect pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi port ilegal de armă albă, urmând ca în cursul zilei de azi bărbatul să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 25, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.