Conflict și bătaie între mai multe persoane ieri, în Parcul Dendrologic din Carei

În cursul zilei de duminică 19.06.2016, Poliția Municipiului Carei a fost sesizată despre faptul că în Parcului Dendrologic a avut loc un conflict între mai multe persoane.

politie1La fața locului, polițiștii au stabilit că doi bărbați de 31 respectiv 18 ani din Carei, în timp ce se aflau în incinta parcului însoțiți de două femei de 48 respectiv 28 de ani, tot din Carei, au intrat într-un conflict, în urma unor discuții contradictorii, cu doi tineri pe care nu îi cunoșteau și care pe acest fond, le-au aplicat în față mai multe jeturi provenite de la un spray iritant-lacrimogen.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de către polițiștii de ordine publică, agresorii au fost identificați ca fiind M.P. și S.L. ambii în vărstă de 18 ani, domiciliați în Vetiș.

Pe numele acestora a fost deschis un dosar penal, în care sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 20, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *