Bărbat din Moftinu Mic, arestat preventiv pentru o tâlhărie și trei furturi din mașini

Polițiștii din Carei identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din Moftinu Mic, bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Carei. În urma extiderii cercetărilor, în sarcina acestuia s-au reținut și alte furturi.

arestat1În data de 20.06.2016, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei, cu sprijinul de specialitate al Biroului Operațiuni Speciale și sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, l-au identificat si prins pe I.B. de 37 ani din Moftinu Mic, bănuit în comiterea unei tâlhării.

În fapt, cel în cauză, în noaptea de 18/19.06.2016, ar fi agresat o tânără de 18 ani din Moftinu Mic, pe strada Viilor din Carei, aplicându-i mai multe lovituri, iar în timp ce era căzută, i-ar fi sustras poșeta în care avea telefonul mobil Samsung Galaxy și o sumă de bani.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul este pricipalul bănuit și în comiterea a trei furturi din auto, toate având ca mod de operare spargerea geamului, fapte rămase inițial cu autori necunoscuți.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție aproximativ 60%, cercetările urmând să continue cu cel în cauză în stare de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în data de 21.06.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei să sesizeze instanța competentă cu propunere de arestare preventivă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 21 iunie 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.