Polițiștii rutieri sătmăreni au aplicat ieri amenzi în valoare de peste 25.000 lei

Și pe parcursul zilei de ieri, poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele artere de circulaţie pentru prevenirea accidentelor rutiere şi pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulaţie pe drumurile publice.

la-volanPentru neregulile depistate în trafic, poliţiştii au aplicat 165 sancţiuni contravenţionale în valoare de 25.240 lei.

Ca măsură complementară poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, cinci permise de conducere, pentru abateri ca efectuarea de depășiri neregulamentare și depășirea limitei legale de viteză.

De exemplu, un bărbat de 42 de ani din Satu Mare a condus un autoturism prin localitatea Băbășești cu o viteză de 103 km/h iar un tânăr de 18 ani tot din Satu Mare a condus prin aceeași localitate un autoturism având o viteză de 120 km/h, viteze stabilite și înregistrate de aparatul radar.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 21, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.