Omul de cultură Corneliu Balla va fi comemorat vineri la Carei, la 10 ani de la moartea sa

Biblioteca Municipală Carei și Direcția de Cultură Carei, cu sprijinul Centrului de promovare a turismului cultural „Grof Károlyi” organizează vineri, 24 iunie 2016, o manifestare artistică de comemorare a poetului, profesorului, traducătorului și publicistului Corneliu Balla.

ballaEvenimentele vor debuta la ora 10.00 cu depunerea unei coroane de flori la placa comemorativă de pe blocul în care a locuit, în cartierul Republicii și vor continua la ora 17.00 cu întâlnirea comună a Cenaclului literar al Bibliotecii Municipale Carei și a Cenaclului literar „Afirmarea” din Satu Mare, condus de Ioan Anițaș.

Invitați speciali ai evenimentului sunt scriitorul și editorul Aurel Pop, scriitorul Ioan Nistor, poetul Ioan Anițaș și dr. Viorel Câmpean. De asemenea elevii câștigători ai locului I la Concursul de creație literară „Bala-Fényi” își vor citi lucrările premiate.

Manifestarea literară va avea loc în aer liber, în fața intrării principale din Castel. În caz de vreme nefavorabilă, întâlnirea va avea loc în Sala de simpozioane a Castelului.

Sunt așteptați toți cei care iubesc poezia și toți cei care l-au cunoscut pe Corneliu Balla. Vineri se împlinesc 10 ani de la moartea acestuia.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 22, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.