Kereskényi Gábor: Voi fi primarul tuturor sătmărenilor. Să fim mândri de șansele ce le avem

Joi, 23 iunie, în sala mare de ședințe a Consiliului Județean Satu Mare s-a desfășurat ședința de constituire a Consiliului Local Satu Mare, validarea consilierilor locali, și a primarului și viceprimarilor nou aleși.

DSC03201Ședința a început cu intonarea imnului de stat, fiind condusă de Dumitru Fanea, consilierul cel mai în vârstă asistat de consilierii Ștefan Ressler și Adrian Micle. Au fost prezenți prefectul județului Satu Mare, Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamás, deputații Erdei Istvan și Romeo Nicoară, judecătoarea Camelia Pop și Mariana Suciu.

DSC03199În cadrul Consiliului Local sunt 23 de consilieri, 10 de la UDMR, 7 de la PSD, 3 de la PNL și 3 de la ALDE. După depunerea jurământului de către consilierii nou aleși, comisia de validare a validat și aprobat individual consilierii, aceștia au depus jurământul și astfel Consiliul Local Satu Mare a fost declarat constituit.

DSC03221

DSC03226

DSC03230

DSC03241Primarul ales în 5 iunie, în persoana lui Kereskényi Gábor a depus jurământul. Acesta își va desfășura activitatea pe perioada mandatului alături de cei doi viceprimari, Doina Feher și Adrian Albu.

Kereskényi Gábor a declarat că ”nu voi fi primarul maghiarilor şi nu voi fi nici primarul românilor, voi fi primarul sătmărenilor, voi fi primarul acelor oameni care cred cu tărie că lucrurile se pot face mai bine şi se poate face mai mult pentru acest oraş. Acelor sătmăreni care cred cu tărie că acest oraş poate să fie un oraş dezvoltat din nord-vestul Transilvaniei. Doresc, şi sper că sunteţi în asentimentul meu, un oraş unde se întorc tinerii, un oraş cu locuri de muncă bine plătite şi un oraş unde şi vârstnicii beneficiază de respectul cuvenit.

DSC03242Alegerile au trecut, de azi şi oficial începem munca. Trebuie să lăsăm la o parte politica şi trebuie să muncim pentru scopuri comune, pentru binele oraşului nostru. Numai atunci vom avea rezultate, dacă cooperăm. Un singur interes trebuie să existe, şi anume dezvoltarea municipiului Satu Mare, trebuie să recuperăm patru ani pierduţi şi trebuie să redăm respectul pentru municipiul Satu Mare şi pentru locuitorii urbei.

Vreau să fim mândri cu toţii de acest oraş. Şanse avem, depinde de noi!”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 23, 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.