Organizația Județeană PNL Satu Mare are un președinte unic în persoana lui Ioan Rus

Miercuri, 13 iulie 2016, la sediul PNL Satu Mare a avut loc o conferință de presă prilejuită de prezentarea noii conduceri a Organizației Județene PNL Satu Mare. Au participat deputatul Romeo Nicoară, președintele unic al Organizației Județene PNL Satu Mare, Ioan Rus, vicepreședintele organizației PNL, Cosmin Varga și cei doi viceprimari ai municipiului Satu Mare, Doina Feher și Adrian Albu.

DSC_0168Deputatul Romeo Nicoară a dat citire Deciziei din data de 11 iulie a Biroului Politic Permanent Național al PNL, prin care este confirmat Ioan Rus în calitate de președinte unic al Organizației Județene PNL Satu Mare, interimar. Procesul de organizare a filialelor județene în această formulă este pe care de a fi finalizat, considerându-se că este o variantă mai viabilă pentru alegerile din toamnă.

Președintele unic al PNL Satu Mare, Ioan Rus a transmis mesajul pentru toți cei care se consideră liberali: ”Să vină alături de noi, și vechii liberali, orice persoană care dorește să ni se alăture să fim o echipă puternică pentru interesul locuitorilor județului Satu Mare”. Același mesaj l-a transmis și Cosmin Varga, care este și primar în comuna Pișcolt, spunând că la nivelul tuturor organizațiilor mai ales a celor cu rezultate slabe la alegerile locale vor avea loc analize asupra modului în care s-a ajuns la această situație.

Viceprimarul Doina Feher l-a felicitat pe noul președinte al Organizației PNL Satu Mare și a spus ”că este important să existe o comunicare bună între conducerea primăriilor și conducerea partidului. Să vină între noi cât mai mulți liberali în slujba sătmărenilor”.

Adrian Albu a apreciat că rezultatele slabe se datorează fostei conduceri a organizației, transmițând un mesaj de colaborare cu toți colegii din partid astfel ca printr-o mai bună colaborare PNL să obțină mai multe voturi decât PSD. ”Printr-o activitate mai bună în administrație vom demonstra că PNL este pentru cetățean, pentru problemele acestuia”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 13, 2016. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *