Biroul de Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Satu Mare va avea programul prelungit

Ca o primă măsură în vederea deservirii mai eficiente a publicului, Primăria Municipiului Satu Mare vine în ajutorul cetăţenilor cu prelungirea programului de lucru. Primarul Kereskényi Gábor informează că în fiecare joi, Biroul de Relaţii cu Publicul va fi deschis până la ora 18.30.

catsProgramul prelungit va fi corelat cu programul celorlate două servicii, Casieria Primăriei şi Direcţia de Impozite şi Taxe Locale. Acestea vor avea acelaşi program prelungit, în zilele de joi, până la 18.30. Această măsură va înlesni depunerea și eliberarea actelor (cereri, sesizări), respectiv efectuarea plăţilor şi pentru cetățenii care în timpul programului normal nu aveau posibilitatea de a se deplasa de la locul de muncă sau din diverse motive, aceste servicii nu le erau accesibile.

Astfel, începând cu această săptămână, programul de lucru al următoarelor servicii din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare, se va prelungi, după cum urmează:

Serviciul Relații cu Publicul:

Luni, marți, miercuri, între orele 9.00 – 16.30

Joi, între orele 9.00 – 30

Vineri, între orele 9.00 – 16.00

Casieria Primăriei:

Luni, marți, miercuri, vineri , între orele 9.00 – 15.00

Joi, între orele 9.00 – 30

Direcția de Impozite și Taxe Locale:

Luni, marți, miercuri, vineri, între orele 8.00 – 17.00

Joi, între orele 9.00 – 30

Sperăm ca această măsură să fie în beneficiul cetăţenilor şi să contribuie la ridicarea calității serviciilor publice oferite de Primăria Municipiului Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 26, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *