Valoarea titlurilor de stat cumpărate de populație a depășit pragul de 500 de milioane de lei

Emisiunea de titluri de stat adresată persoanelor fizice, ediția Centenar, cunoaște un adevărat succes: volumul total de subscriere atins astăzi este de cinci ori mai mare decât valoarea anunțată, respectiv de peste 520 de milioane de lei. Aceasta cerere a venit din partea unui număr foarte mare de cetățeni, reușind să atragă mai bine de 14 mii de cumpărători, de 11 ori mai mare față de emisiunea similară de anul trecut.

titluri_stat_fastimo_com„Succesul emisiunii arată încrederea pe care cetățenii o au în statul român. Aceasta va fi răsplătită! Ministerul Finanțelor Publice va accepta toate subscrierile titlurilor de stat în cadrul emisiunii “Centenar”, astfel încât întreaga cerere manifestată de persoanele fizice pe durata perioadei de subscripție să fie satisfăcută”, a declarat Anca Dragu, Ministrul Finanțelor Publice.

Persoanele fizice interesate de cumpărarea titlurilor de stat ale ediției Centenar, vor putea subscrie până în data de 29 iulie 2016, cu respectarea plafonului maxim de 100.000 de lei pentru un singur investitor, având certitudinea alocării totale a sumei subscrise.

Ministerul Finanțelor Publice îndeamnă persoanele fizice care doresc să subscrie prin băncile sindicatului de intermediere și care întâmpină probleme în a primi asistență din partea funcționarilor bancari, să transmită sesizările către departamentul de comunicare al Ministerului Finanțelor Publice pe adresa PetitiiMFP@mfinante.gov.ro sau pe adresa de Facebook a emisiunii Fidelis, ediția „Centenar”: Ministerul Finanțelor Publice-Fidelis-Titluri de stat pentru populație.

Detalii suplimentare privind termenii și condițiile emisiunii pot fi accesate pe website-ului www.mfinanțe.ro, secțiunea Programul FIDELIS, ediția “Centenar”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 26 iulie 2016. Filed under Național. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.