267 de solicitări pentru urgenţe, la sfârşitul săptămânii trecute pentru Ambulanţa Satu Mare

În intervalul 29.07-01.08.2016, echipajele Serviciului de Ambulanţă Satu Mare au intervenit la 310 solicitări, din care 267 cazuri pentru urgenţe.

AmbulantaÎn 30.07, la ora 17.46, Ambulanţa a fost solicitată în Satu Mare pentru un pacient de 81 de ani care a fost găsit de familie spânzurat. S-a intervenit în colaborare cu un echipaj de Poliţie, la faţa locului echipajul găsind pacientul cu semne de moarte biologică, fără indicaţie de resuscitare. A fost declarat decedat, Poliţia urmând să stabilească cauzele şi circumstanţele decesului.

Tot în 30.07, la ora 15.24 dispeceratul a fost anunţat despre un accident rutier cu mai multe victime în localitatea Doba. S-au deplasat mai multe echipaje de la Ambulanţă şi SMURD, autospecială de descarcerare şi Poliţia. Echipajul Ambulanţei a asistat o pacientă care prezenta o fractură cu deplasare la nivelul radiocarpului, durere la nivelul coloanei lombare şi la mobilizarea bazinului precum şi durere la examinarea abdomenului. După imobilizare şi montarea unei linii venoase a fost transportată pentru investigaţii la UPU Satu Mare. Celelalte victime au fost transportate de echipajele SMURD.

În 31.07, la ora 02.47, Ambulanţa a fost alertată în Dorolt, pentru o persoană inconştientă, căzută în loc public. Echipajul de ambulanţă a găsit pacientul în stare foarte gravă, întins pe spate pe şosea, inconştient cu semne evidente de traumă. I s-a acordat primul ajutor şi a fost transportat la UPU cu suspiciunea de politraumatism prin accident rutier cu părăsire. A fost solicitată Poliţia.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 1, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *