Dezbaterea pe tema cursurilor de apă din zona sudică a judeţului Satu Mare a fost extrem de apreciată

Întâlnirea convocată de prefectul Eugeniu Avram la sediul Primăriei Tăşnad, în data de 28 martie, pe tema problemelor generate de ploile căzute în ultima perioadă pe cursurile de apă din zona sudică a judeţului a fost extrem de apreciată de toţi participanţii.

TASNAD

Invitaţiei lansate i-au dat curs reprezentanţii Administraţiei Bazinale de Ape (ABA) Crişuri-Oradea, în competenţa căreia intră cursurile de apă din zona de sud a judeţului Satu Mare, directorii Sistemului de Gospodărire a Apelor Satu Mare, filialei judeţene a Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare şi primarii din Tăşnad, Andrid, Cehal, Pir, Petreşti, Santău, Săcăşeni şi Săuca.

În cadrul discuţiilor au fost stabilite sarcinile fiecăruia din participanţi în privinţa gospodăririi apelor, responsabilităţile ce le revin în situaţii de urgenţă, precum şi modalităţile de comunicare astfel încât orice problemă apărută pe cursurile de apă din partea de sud a judeţului să fie soluţionată eficient şi cât mai rapid.

Prefectul Eugeniu Avram a ţinut să mulţumească celor prezenţi că au fost receptivi la iniţiativa sa şi că de acum încolo există create canalele de comunicare şi colaborare dintre autorităţile din judeţul Satu Mare şi conducerea ABA Crişuri-Oradea.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 28, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.