Un bărbat din Oar a fost găsit spânzurat iar unul din Satu Mare, găsit mort și descompus pe câmp

În intervalul 05-07 august 2016, echipajele Serviciului de Ambulanță Satu Mare au intervenit la 322 de solicitări, dintre care 265 cazuri pentru urgențe.

sajÎn 6 august, ora 20.20 un echipaj cu medic a fost trimis la Oar pentru o persoană posibil decedată prin spânzurare. Echipajul a găsit la locul solicitării un bărbat de 53 ani, cu semne de moarte biologică. Nu s-au efectuat manevre de resuscitare, pacientul fiind declarat decedat la locul intervenției.

În 7 august, la ora 18.45 ambulanța a fost solicitată pe strada Gorunului, în câmp pentru o persoană de sex masculin, probabil decedată și care nu a fost văzută de către aparținători de două zile. Echipajul cu medic care s-a deplasat a găsit un cadavru în descompunere cu numeroase semne de traumă și plăgi. Cazul a fost predat Poliției.

În 7 august, la ora 22.57 ambulanța a fost solicitată la un accident rutier cu șase persoane în Valea Seacă. S-a intervenit cu trei autospeciale, două ambulanțe SMURD și o ambulanță SAJ. Ambulanța SAJ a transportat două victime, un băiat de 16 ani prezentând o contuzie forte genunchi stâng și unul de 14 ani prezentând traumatism cranio cerebral cu amnezie retrogradă și policontuzii. Ambii pacienti erau conștienți, echilibrați hemodinamic și respirator. Au fost transportati la UPU Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 8, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *