Polițiștii vor asigura ordinea publică la manifestările publice organizate între 13-15 august

radare politistiÎn contextul sărbătorii de „Sfânta Maria Mare”, în data de 15 august, dată care este prevăzută de Codul Muncii ca sărbătoare legală în care nu se lucrează şi având în vedere faptul că, anul acesta, se sărbătoreşte într-o zi de luni, creând premisele unui week-end prelungit, se estimează un aflux important de persoane spre lăcaşuri de cult unde vor avea loc manifestări religioase, cum ar fi la Bixad și Măriuș, la manifestări de tip cultural-artistice ocazionate de Zilele Orașului Tășnad sau a Cetății Ardud precum și spre staţiuni turistice ori zone de agrement.

În acest sens, peste 400 de polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale și din alte structuri, vor fi prezenți în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, premergător şi pe timpul desfăşurării manifestărilor publice preconizate pentru perioada 12 – 15.08.2016, în toate aceste locații.

Prezența activă a polițiștilor are ca scop creșterea siguranței cetățeanului, prin prevenirea infracțiunilor săvârșite cu violență și a celor de natură judiciară precum și prin asigurarea fluidizării circulației pe drumurile publice și prevenirea producerii de accidente rutiere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 11, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *