Amenzi în valoare de 23.000 de lei aplicate ieri, şi cinci permise de conducere reținute

Ieri, 11 august, poliţiştii rutieri din judeţul Satu Mare au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere şi în scopul determinării conducătorilor auto să respecte regulile de circulație. Pentru neregulile constatate au fost aplicate sancţiuni în valoare de peste 23.000 de lei şi au fost reţinute cinci permise de conducere.

politiaPe tot parcursul zilei, poliţiştii rutieri sătmăreni au efectuat controale în trafic menite să prevină producerea de accidente rutiere şi să combată cauzele generatoare ale acestora. Poliţiştii au urmărit în special depistarea şi sancţionarea șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză pe drumurile publice.

În cadrul acţiunilor desfăşurate pe principalele artere de circulaţie din județ, pentru toate abaterile constatate, au fost aplicate 174 de sancţiuni contravenţionale, din care 44 strict pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea totală a amenzilor se ridică la suma de 23.350 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, cinci permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

Cea mai mare valoare înregistrată de aparatele radar ale poliției rutiere, a fost stabilită pentru un conducător auto de 41 ani din Pecica, județul Arad, care a condus un autoturism cu o viteză de 123 km/h, pe DN 19, în localitatea Decebal.

Tot în cadrul acțiunilor desfășurate ieri, în jurul orei 08.10, a fost identificat în trafic un conducător auto de 28 de ani din localitatea Hrip, care conducea un autoturism, între Satu Mare și Amați, pe care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare provizorii și pentru care autorizația de circulație era expirată. Tânărul este cercetat pentru punerea în circulație pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 12, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.