Vom avea supermarket Lidl pe Drumul Careiului. Proiectul, aprobat cu majoritate de voturi de Consiliul Local

În data de 19 august, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Satu Mare, convocate de primarul Kereskényi Gábor, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind construirea noului supemarket Lidl de pe strada Careiului, la cap pod Golescu. Proiectul are o valabilitate de doi ani.

DSC04121Proiectul a fost aprobat fără a suferi nicio modificare față de ședința precedentă. Supermarketul va fi construit așa cum era prevăzut inițial în proiect, cu spatele spre biserică. Singura concesie făcută preoților bisericii care s-au opus vehement acestei poziționări a magazinului, va consta în amplasarea unei perdele de vegetație între biserică și Lidl.

lidl1Proiectul a fost votat cu 19 voturi pentru și o abținere. Odată cu votul favorabil, s-a adăugat că dacă se constată că circulația pietonilor în zonă și traficul auto este îngreunat, investitorul Lidl Romania se obligă pe cheltuiala proprie să implementeze un sistem de semaforizare proprie pentru pietoni.

La ședință au fost prezenți 20 din cei 23 de consilieri, Au lipsit Marcela Papici și Cosmin Rațiu, ambii din partea ALDE, și Adrian Micle din partea PSD.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 19, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Vom avea supermarket Lidl pe Drumul Careiului. Proiectul, aprobat cu majoritate de voturi de Consiliul Local

  1. In Satu Mare sunt locuri unde coexista farmacii, magazine de paine, carmangerii. Piata nu cred ca va avea mult de suferit, vanzatorii isi vor preda marfa la magazine mari sau vor cere ceva mai putin pe ea la piata.
    Imaginea unui oras este data si de prezenta supermarketurilor, a unitatilor de cultura, a magazinelor, parcurilor, fatadelor (!).
    Vom vedea cum va schimba lidl soarta orasului. Daca preturile vor fi prea mari, nu va rezista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *