La Spitalul Județean Satu Mare a fost redată în folosință sala de naștere nr. 2

În cursul zilei de miercuri, la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare a fost redată în folosință sala de naștere nr. 2 si salonul de pretravaliu din cadrul secției de Obstetrică. La aceste eveniment a participat conducerea SJU Satu Mare, medici și asistente din cadrul secției de Obstetrică, personal medical, reprezentanți ai Bisericii Penticostale din județul Satu Mare.

sjuAtât la sala de naștere cât și la salonul de pretravaliu, cu patru paturi, s-au efectuat lucrări de renovare complete finanțate în totalitate de cultul penticostal din Satu Mare.

sju2Lucrările de renovare, în valoare de aproximativ 12.000 de euro, au constat în zugrăveli, montare de parchet de pardoseală și de perete, refacerea instalațiilor sanitare, a caloriferelor, a instalației de iluminat, s-au montat de aparate de aer condiționat, lămpi. Ambele încăperi au fost utilate mobilier, dulapuri, scaune de birou, etajare, noptiere etc.

sju3Toate lucrările au fost efectuate prin mijloace proprii de reprezentanții creștinilor penticostali. „Am venit cu dragoste! Am venit cu Dumnezeu!” a spus Daciu Ioan, pastor penticostal, cel care i-a avut alături de pastorii Constantin Ulici și Gheorghe Dregan.

La finalul evenimentului, Marcela Papici, managerul SJU Satu Mare a înmânat reprezentanților Bisericii Penticostale o diplomă și o plachetă după care a dat citire unei scrisori de mulțumire din parte beneficiarului, adresată cultului penticostal din Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 24, 2016. Filed under Sănătate, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.