Nereguli în comercializarea lemnului, la trei societăți comerciale din Crucișor, Bârsău și Bicău

furt_lemne_padurePolițiștii Serviciului de Ordine Publică, cei din structurile de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti şi cei din mediul rural, intensifică în această perioadă activităţile de prevenire şi combatere a faptelor ilicite pe linia tăierii, transportului, prelucrării şi comercializării ilegale a materialului lemons. 

În cadrul acţiunilor derulate în cursul zilei de ieri, pentru protejarea fondului forestier şi depistarea persoanelor fizice şi juridice care nu respectă reglementările în vigoare în domeniul silvic, polițiștii Secției Rurale Valea Vinului împreună cu specialişti ai Gărzii Forestiere Județene Satu Mare, au verificat trei societăți comerciale din Crucișor, Bârsău și Bicău.

În activitatea celor trei societăți s-a constatat nerespectarea reglementărilor în vigoare în domeniul silvic, în special cele referitoare la evidențele de intrare și ieșire a materialului lemnos.

Anchetatorii au dispus sancţionarea societăţilor cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 25, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *