Simona Pop, scrimera de aur a României a devenit Cetățean de Onoare al municipiului Satu Mare

Luni, 29 august 2016, la ora 12.00 în Sala de Scrimă ”Alexandru Csipler” din Satu Mare s-a desfășurat ceremonia de înmânare a titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Satu Mare, scrimerei Simona Pop, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Alături de sportivă a fost felicitat și premiat antrenorul care a pregătit-o, prof. Csiszar Francisc.

simona1La ceremonie au participat șeful de cabinet al Președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Nagy Szabolcs, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, viceprimarul Adrian Albu, consilierul Natalia Covaci, Radu Roca, prorectorul Universității ”Vasile Goldiș” Gavil Ardelean, un numeros public.

Primarul Kereskényi Gábor a dat citire Hotărârii Consiliului Local Satu Mare, aprobată în unanimitate, de a conferi sportivei Simona Pop titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Satu Mare, titlu conferit în mod festiv alături de suma de 10.000 de lei ca un gest de înaltă prețuire și cinste din partea sătmărenilor și a municipalității, pentru câștigarea singurei medalii de aur la Jocurile Olimpice, de către România, Simonei Pop care este sătmăreancă.

simona2În același cadru festiv, antrenorului prof. Csiszar Francisc i-a fost înmânată o diplomă de excelență, alături de suma de 4.000 de lei. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a subliniat faptul că pentru sătmăreni este o mare mândrie că sportiva de aur Simona Pop provine și aparține municipiului Satu Mare, iar rezultatul obținut este încununarea unei intense și bune pregătiri începute aici la Satu Mare. Simona Pop a mulțumit cu emoție atenției deosebite acordate de către autoritățile sătmărene, și faptului că este Cetățean de Onoare al municipiului Satu Mare.

simona3

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 29, 2016. Filed under Locale, Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.