45 de persoane din care 6 minori, au fost depistate că locuiesc ilegal în anexele de sub fostul stadion ”Unio”

În data de 29 august 2016, poliţiştii locali împreună cu angajaţi ai Serviciului Public de Asistenţă Socială Satu Mare au desfăşurat o acţiune de verificare a persoanelor care locuiesc în anexele de sub fostul stadion „Unio” din municipiu şi în imediata vecinătate, ocazie cu care au fost identificate 45 persoane, din care șase minori.

IMG_6942Scopul principal al acţiunii a fost identificarea nevoilor sociale ale acestor persoane, în special pe linie de minori, urmând ca personalul specializat din cadrul S.P.A.S. Satu Mare să ia măsurile legale în funcţie de fiecare caz în parte.

De asemenea, au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor legale privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români, conform OUG 97/2005, în valoare totală de 400 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 30 august 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.