Femeile din UMDR Satu Mare organizează pe 1 octombrie un marș contra cancerului de sân. Fă un pas pentru sănătatea ta!

În data de 1 octombrie, Organizația Județeană de Femei UDMR Satu Mare organizează o manifestare de sensibilizare a opiniei publice cu privire la riscurile, prevenirea și tratarea cancerului de sân: un marș, un concert și o strângere de fonduri pentru ajutorarea femeilor din Satu Mare care suferă de cancer la sân.

seta-a-mellrak-ellen-plakat-page-001Sâmbătă, 1 octombrie, cei doritori se vor întâlni la ora 15.30 în fața Catedralei Romano-Catolice. Pe cât posibil, participanții sunt rugați să se îmbrace în haine în culoarea roz, culoarea simbolică a Zilei Internaționale de luptă împotriva cancerului la sân. De asemenea organizatorii vor asigura panglici în această culoare,

Cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva cancerului la sân, după plimbare va avea loc, pe Aleea Coposu începând cu ora 16.00 o strângere de donații și un concert caritabil susținut de invitatul special Surányi Botond. La concert, organizatorii îi vor servi cu ceai și pogăcele pe cei care au făcut donații. Donațiile vor putea fi puse în cutii special amenajate.

Cei care doresc să sponsorizeze sau să sprijine evenimentul, pot suna la următorul număr de telefon: 0787 673 121.

Organizator: Organizația Județeană de Femei UDMR Satu Mare, partener principal: Organizația Națională de Femei UDMR, cu sprijinul Clinicii Korall. Activitatea se află la cea de-a treia ediție și se dorește atragerea atenției asupra celor ce suferă de boli inflamatoare. Orice femeie, indiferent de naționalitate sau religie, poate ajunge să sufere de cancer la sân, de aceea este foarte importantă depistarea la timp a acestei boli.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 10, 2016. Filed under Sănătate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.