Recepția lucrărilor de reabilitare și modernizare la Grădinița nr.1 din Satu Mare

În data de 4 octombrie, la ora 10.00, a avut loc recepția lucrărilor de reabilitare și modernizare la Grădinița nr. 1 din Satu Mare.

dsc04529La recepție au participat viceprimarul municipiului Satu Mare Doina Feher, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Judeţean Satu Mare, Călin Durla, inspectorul pentru probleme al învățământului preșcolar, Leontina Ghic, inginerii constructori de la firmele Termomontaj și Gati Construct: Constantin Rusu și Ștefan Gati.

dsc04534

dsc04539

dsc04546Viceprimarul Doina Feher a subliniat că astfel de investiții făcute în scopul îmbunătățirii condițiilor din grădinițele și școlile din municipiul Satu Mare sunt necesare deoarece contribuie la desfășurarea unui act educațional și de învățământ de calitate. La această grădiniță s-au modernizat și reabilitat integral căile de acces a copiilor la toate utilitățile, casa scărilor spre sala de mese, sala de mese, precum și alte spații.

dsc04555

dsc04557Valoarea totală a lucrărilor este de 105.000 lei din care 76.000 pentru scara de acces și 29.800 pentru restul lucrărilor, la care se adaugă și lucrările de igenizare făcute în perioada de vară. Toată lucrarea, așa cum ne-au declarat constructorii, s-a realizat în două luni.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 4, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.