Urmărit general, reținut în P.T.F. Petea

Un bărbat din judeţul Constanţa, dat în urmărire generală, deoarece era condamnat la trei ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, a fost reținut de polițiștii de frontieră în P.T.F. Petea.

Vama-PeteaÎn dimineața zilei de ieri, în jurul orei 08.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat la controlul de frontieră cetăţeanul român Alit C. în vârstă de 33 ani, din localitatea Cobadin, judeţul Constanţa.

Cu ocazia formalităților de frontieră, lucrătorii P.T.F. Petea au constatat că bărbatul este dat în urmărire generală. Pe numele lui era emis un mandat de executare a pedepsei de trei ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Bărbatul a fost predat de polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 31, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.