Primăria oraşului Tăşnad a organizat sărbătorirea Zilei Mondiale a Educației

În 5 octombrie începând cu ora 14.00, în sala de festivități Unirea din Tășnad, într-un cadru deosebit a avut loc sărbătorirea Zilei Mondiale a Educației, în organizarea Primăriei orașului Tășnad, a Consiliului Local Tăşnad, în colaborare cu Școala Gimnazială și Liceul Tehnologic Tășnad.

1A participat primarul orașului Tășnad, Grieb Csaba, viceprimarul Kiskassza Balazs, directorii instituțiilor de învățământ preșcolar, gimnazial și preuniversitar, educatoare, învățători și profesori, părinți și elevi.

01În cuvântul său primarul Grieb Csaba a spus: ”Mă bucur să fim astăzi împreună într-un număr atât de mare pentru a sărbători o zi absolut specială, Ziua Mondială a Educației, a școlii şi a educatorilor. Le mulțumim tuturor dascălilor prezenți aici și celor mulți aflați pretutindeni dorindu-le din toată inima să găsească în fiecare zi puterea de a-și urma vocația, să aibă parte de sentimentul muncii împlinite, de bucuria rezultatelor reflectate prin succesul elevilor lor care este cea mai mare satisfacție a acestei nobile meserii. Ne dorim pentru toți dascălii și pentru toți elevii acestei țări împlinirea viziunii în care investițiile se fac în oameni și pentru oameni, profitul constând într-o lume mai frumoasă și o viață mai bună”.

2Cei prezenți în sală au asistat la un program artistic frumos prezentat de elevii școlilor și grădinițelor din Tășnad pentru dascălii lor. Și-au dat concursul Ansamblul artistic Flori de codru, Ansamblul Codrulețul care au prezentat dansuri codrenești, maramureșene, maghiare și germane.

3

4

5

9Între punctele din program au fost premiați elevii laureați ai concursurilor școlare județene și naționale, echipa de fete handbal fete, ansamblurile artistice de muzică populară Flori de Codru și Codrulețul, trupa Symbol. Au fost premiați educatorii, învățătorii, profesorii precum și profesorii pensionari invitați la festivitate.
6

7

8La buna desfășurare a evenimentului și-au adus aportul Andaluzia Mustea, Teodora Maier, Diana Petrușe și Anita Gati. Au prezentat Laura Hoble și Sipos Zsofia.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 5, 2016. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Primăria oraşului Tăşnad a organizat sărbătorirea Zilei Mondiale a Educației

  1. FELICITARI ORGANIZATORILOR ACESTUI EVENIMENT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *