O nouă bursă a locurilor de muncă la Satu Mare. 132 de persoane, selectate pentru angajare

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți a avut loc joi, 20 octombrie 2016 la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul se înscrie în cadrul activităților organizate de A.N.O.F.M. București în toate agențiile județeană. A avut ca scop creșterea gradului de ocupare a forței de muncă, a tinerilor la locurile de muncă existente.

poze-bursa-page-001Au participat secretarul general al A.N.O.F.M. București, Iulia Cârcel, prefectul județului Satu Mare, Radu Bud, directorul executiv al A.J.O.F.M. Satu Mare, Simona Derșidan, directorul executiv al A.J.O.F.M. Satu Mare, Marcel Marușca, membri ai consiliului consultativ al A.J.O.F.M. Satu Mare, colectivul agenției, reprezentanți ai patronatelor.

poze-bursa-page-002La bursă au participat 65 de agenți economici. Au fost oferite un număr de 890 de locuri de muncă din care 40 cu studii superioare, într-o structură diversificată, în industria lemnului, industria mecanică, industria confecțiilor și tricotajelor, construcții, asigurări.

Au participat 790 de persoane în căutarea unui loc de muncă, din care 210 absolvenți. Au fost intervievate 442 de persoane, fiind selectate în vederea încadrării 132 de persoane care au fost invitate pentru angajare.

poze-bursa-page-003În cadrul bursei au fost amenajate standuri cu locuri de muncă în străinătate și de formare profesională din partea A.J.O.F.M. Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 20, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *