La Satu Mare are loc în perioada 16-20 noiembrie 2016 evenimentul Beauty Days

Municipiul Satu Mare găzduieşte cea de-a V-a ediţie a evenimentului Beauty Days Satu Mare 2016 care va avea loc în perioada 16 – 20 noiembrie 2016.

big_img_0453De câţiva ani se organizează această manifestare cu scopul principal de a ridica nivelul de cunoştinţe al profesioniştilor din domeniul estetic facilitând întâlniri între profesionistii din nord-vestul ţării şi specialişti recunoscuţi la nivel naţional şi internaţional. Locaţia din acest an va fi Casa Meşteşugarilor, un edificiu construit în 1912 şi recent reabilitat.

Pe lângă Organizaţia Intercoiffure România s-au alăturat şi alte branduri profesionale importante, organizaţii, academii din domeniul estetic care prezintă pe aceeaşi scenă cu colecţii şi tehnici noi, cu scopul de a informa profesioniştii, astfel cei care doresc sa evolueze pe plan profesional, au ocazia de a se informa din mai multe surse pentru a-şi forma o viziune despre noutăţi.

Ca o noutate este faptul că vor fi organizate seminarii şi workshop-uri. de coafură, machiaj, frizerie, cosmetică, manichiură.

Vă aşteptăm cu drag alături de noi timp de cinci zile să păşim pe tărâmul frumuseţii participând la Beauty Days Satu Mare.

Primar al municipiului Satu Mare

Kereskényi Gábor

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 24, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *