Accident de muncă produs ieri la o societate comercială de pe B-dul Cloșca din municipiu

brat-ranitUn incident produs ieri într-o societate comercială din Satu Mare, a condus la demararea cercetărilor pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă. 

În data de 25.10.2016, la ora 14:40, Poliția Municipiului Satu Mare a fost sesizată prin apel telefonic la 112, despre faptul că la o societate comercială situată pe b-dul Cloșca din municipiu, s-a produs un accident de muncă. La fața locului s-a stabilit că un muncitor de 44 ani, din Carei, în timp ce manevra un utilaj denumit linie automată de presă, s-a accidentat la brațul stâng, provocându-i-se o plagă deschisă.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior a transportat victima la Spitalul Județean Satu Mare.

Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 26, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *