Amenzi în valoare de peste 30.000 de lei, aplicate ieri de polițiștii sătmăreni în trafic

kPoliţiştii sătmăreni acționează frecvent în scopul determinării conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie privind regimul de viteză pe drumurile publice, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.

O astfel de acţiune a fost organizată pe parcursul zilei de ieri, 27 octombrie, de către polițiștii rutieri, în cadrul căreia au fost aplicate un număr total de 250 sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 66 au fost aplicate conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză.

Valoarea totală a amenzilor aplicate depășește 30.000 de lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, șase permise de conducere, pentru depășirea limitei legale de viteză, consum de alcool la volan și neacordare de prioritate pietoni.

Permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile și unui tânăr de 21 de ani din Terebești, care a fost surprins de aparatele radar ale Serviciului Rutier circulând pe b-dul Lucian Blaga din Satu Mare cu o viteză de 135 km/h. Pe lîngă măsura complementară, cel de la volan a fost sancționat și cu 9 puncte amendă, în valoare de 1.125 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 28, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.