Servicii de kinetoterapie unice în judeţ, la secţia de Pediatrie a Spitalului din Tăşnad

Veste bună, din nou, la Secţia Exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. Se continuă tradiția bunelor relații profesionale cu Germania, formate între domnul Werner Kessler şi dr. Nagy Tünde, şef secţie pediatrie Tăşnad şi colegii ei.

kin1Domnul Kessler vizitează periodic Tăşnadul de 26 de ani şi se poate mândri cu mai multe acte caritative la adresa spitalului. Elanul şi perseverenţa sa, totodată dragul de a ajuta, adună mulţi oameni în jurul lui. Realizările lui sunt benefice pentru locuitorii din Tăşnad. De această dată, prin intermediul lui, un cetăţean german în persoana lui Alexander Iacob a donat în martie anul curent suma de 8.000 de euro pentru dotarea unui cabinet de kinetoterapie.

kin2

kin3

kin4Visul a devenit realitate în septembrie 2016, când, pe lângă camera specială dotată cu pat Vojta, spalier, bandă de alergare pentru copii, plăci canadiene, set pentru dezvoltarea abilităţilor motorii, scară modulară, bare paralele reglabile, placă balans, dispozitive pentru recuperarea degetelor şi mâinii – s-a angajat şi un specialist kinetoterapeut: Susan Amelita Monika. Ea este o kinetoterapeută cu experienţă de mai mulţi ani în domeniu, cu rezultate foarte bune, chiar excelente.

kin5Astfel de servicii medicale sunt unice în judeţ şi chiar în judeţele învecinate, cu care ne putem mândri pe bună dreptate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 31, 2016. Filed under Sănătate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.