Prima cursă Londra – Satu Mare a aterizat pe Aeroportul Internațional Satu Mare

La ora 18.55, luni 31 octombrie, pe Aeroportul Internațional Satu Mare a aterizat prima cursă de la Londra, a companiei Wizz Air punându-se astfel, din nou în circuit internațional Aeroportul recent modernizat din Satu Mare.

dsc04862Au fost de faţă prefectul județului Satu Mare, Radu Bud, deputatul Romeo Nicoară, subprefectul județului Altfatter Tamás, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ionuț Rus, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, viceprimarul municipiului, Adrian Albu, consilierii Nagy Szabolcs şi Adrian Ștef.

dsc04873

dsc04882Cu acest zbor au fost inaugurate curse regulate pe ruta Londra – Satu Mare și retur cu aeronave ale Wizz Air având capacitatea de 180 de locuri. Și cu această ocazia acestui zbor aproape toate locurile au fost ocupate. În aceeași seară aeronava a decolat înapoi spre Londra. Drumul dintre cele două orașe a devenit mai scurt pe calea aerului, apropiindu-le la două ore și 15 minute. Aeroportul din Satu Mare deservește în momentul de față mai multe județe din Nord-Vestul țării. În urma modernizării capacitatea Aerogării a fost mărită, aceasta asigurând toate serviciile de îmbarcare și debarcare de pe cursele aeriene pentru 200 de persoane.

dsc04912

dsc04921Cursele dintre Londra – Satu Mare se vor efectua în fiecare zi de luni și vineri, de la ora 14.15 de pe Aeroportul Luton, Londra și vor ajunge la Satu Mare la ora 18.55. Același avion va decola spre Londra la ora 19.26. Prețul biletelor începe de la 109 lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 31, 2016. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *