La volanul unui autocar cu 48 de elevi, poliţiştii au depistat un şofer beat

Un sătmărean de 36 de ani, deşi consumase alcool, a urcat la volanul unui autocar pentru a transporta 48 de elevi într-o excursie spre Cluj.

etilotest1353098957-1357123738Poliţiştii rutieri au oprit în trafic autovehiculul şi i-au întocmit dosar penal şoferului, înlăturând astfel riscul producerii unui eveniment rutier în care ar fi putut fi implicaţi elevii şi cadrele didactice.

Autocarul, închiriat de unitatea de învăţământ pentru deplasarea într-o excursie, a fost oprit în trafic de echipajele rutiere în zona Aeroportului Satu Mare, pe DN 19. Poliţiştii acţionau pentru verificarea respectării normelor legale în domeniul transportului de persoane, însă le-a atras atenţia faptul că şoferul emana miros de alcool. Conducătorul auto, Florin P., a fost testat cu aparatul etilotest ce a relevat o concentraţie 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus şi la spital pentru determinarea îmbibaţiei de alcool din sânge. Un alt şofer a preluat cursa, copiii continuându-şi călătoria în siguranţă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 2 aprilie 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.