12 şoferi care s-au abătut de la respectarea normelor rutiere au rămas ieri fără permise

politie-fotoPoliţiştii sătmăreni au acţionat pe parcursul zilei de ieri 09.11 a.c. pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru a-i determina pe participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile de circulaţie.

Astfel, în urma controalelor asupra participanților la trafic, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat 185 de sancţiuni contravenţionale cu o valoare a amenzilor de aproximativ 28.500 de lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 12 permise de conducere. Cele mai frecvente abateri, care au condus la reținerea permiselor de conducere, au fost cele referitoare la nerespectarea regimului legal de viteză, consumul de alcool la volan, efectuarea de depășiri neregulamentare, neacordare de prioritate și nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată.

De exemplu, un cetățean italian a fost surprins de aparatele radar ale poliției rutiere circulând pe b-dul Lucian Blaga din Satu Mare cu o viteză de 122 km/h, iar un alt conducător auto, de 24 de ani din Satu Mare, circulând pe DN 19, în localitatea Botiz, la trecerea de nivel cu calea ferată prevăzută cu bariere, nu a reușit să oprească autoturismul în timp util, intrând astfel în coliziune cu barierele care erau coborâte, rezultând avarierea barierelor dar și a autoturismului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 10, 2016. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.