Sabău Ligia şi Toth Andrei sunt Miss şi Mister Boboc ai Liceului Tehnologic Tăşnad

Atmosfera de toamnă bacoviană a fost luminată, vineri 11 noiembrie, la Tășnad de tradiționalul bal dedicat elevilor din clasele a IX-a, Balul Bobocilor. Ediția din acest an s-a desfășurat sub genericul „A love story” și a reprezentat o poveste demnă de un premiu Nobel.

fotoprincipalaOrganizatorii, elevii claselor a XI-a de la Liceul Tehnologic Tășnad, alături de profesorii coordonatori s-au ocupat de fiecare detaliu. Decorul fascinant, probele originale și o serie de momente artistice care au certificat abilitățile elevilor tășnădeni, totul a fost apreciat la superlativ de un public deosebit de numeros.

foto2Cele zece perechi de bobocei au trecut prin șase probe: proba de prezentare, dans, cultură generală, karaoke, mimă și o probă în acord cu tema, declarații de dragoste. Juriul a fost format atât din profesori: directorul Ruff Sofia, prof. Vereș Daniela, prof. Ciceu Marian, cât și din reprezentanți ai sponsorilor: Manuela Tamba și Toni Ghițiu.

foto3De asemenea, organizatorii au avut onoarea de a-l avea nu doar în sală, ci și ca membru în juriu pe primarul Tăşnadului, Grieb Csaba. Primarul a venit însoțit și de alți membri ai autorităților locale, dovedind buna colaborare între instituțiile de bază ale comunității tășnădene.

fotofotoMomentele artistice puse în scenă au fost variate, cuprinzând parada modei, o parodie a celebrei emisiuni „Românii au talent”, foarte apreciată de public, pantomimă și un dans deosebit care a adus de asemenea un ropot de aplauze. Atmosfera a fost încinsă la maxim de invitații Denis Szanto și Amalia Popa.

fotoCâștigătorii au fost:
Locul III: Sabău Giorgiana și Cuc Laurențiu
Locul II: Chiș Andrea și Zahari Pavel
Miss Boboc : Sabău Ligia
Mister Boboc: Toth Andrei

miss-popularitate-si-mister-bobocUn premiu la fel de special a fost cel al popularității, stabilit în urma unui vot organizat pe Facebook, iar câștigătorii au fost:
Miss Popularitate: Miterici Lorena
Mister Popularitate: Ailoaiei Cosmin.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 12, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Responses to Sabău Ligia şi Toth Andrei sunt Miss şi Mister Boboc ai Liceului Tehnologic Tăşnad

  1. in ciuda fapului ca este o atmosfera bacoviana ,tasnadenii s-au inghesuit pentru au participat de a participa la acest bal al bobocilor,daca si de data aceasta au fost la inaltime!…mult curaj pe mai departe elevilor tasnadeni!

  2. Lorena, probabil meritai tu Miss boboc 2016-2017, deaia ti-a pus poza ta langa Mister. Dupa noi toti tu trebuia sa fii Miss boboc, felicitari inca odata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *