Consiliul Judeţean a aprobat modernizarea drumului Beltiug – Dobra – Corund – Hodod

În data de marţi, 15 noiembrie, începând cu ora 14.00, în sala mică de şedinţe a Consiliului Judeţean Satu Mare s-a desfăşurat o şedinţă extraordinară la care au fost prezenţi 29 de consilieri. Şedinţa a fost condusă de preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba.

dsc05047Au fost aprobate nouă proiecte de hotărâre aflate pe Ordinea de zi. A fost hotărâtă modificarea Consiliului de administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, a Consiliului de administraţiei al Spitalului de Pneumoftiziologie Satu Mare, precum şi a Consiliului de administraţie al Spitalului Orăşenesc Negreşti-Oaş.

De asemenea, au fost desemnaţi nominal membrii Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Satu Mare, pentru mandatul 2016-2020.

S-au aprobat indicatorii tehnico-economici ai investiţiei „Modernizarea drumurilor judeţene 108 R din DN 19 A Beltiug-Beltiug Băi – Dobra – Hurezu Mare şi drumul DJ 196 – Corund – Bogdand – Hodod – limita la judeţul Sălaj”. De asemenea s-au aprobat Acordul de parteneriat cu primăriile prin care trece acest drum, precum şi cheltuielile legate de acest proiect din partea judeţului Satu Mare.

Drumul reabilitat va avea o lungime de 38 de kilometri, investiţia totală este de 851.000.000 lei + TVA şi se prevede să fie executată în doi ani. Din partea judeţului Satu Mare, contribuţia Consiliului Judeţean în valoare de 2% din totalul investiţiei va fi de 2.321.000 lei.

La finalul şedinţei a fost aprobat Proiectul de hotărâre privind „Reabilitarea Bisericii Reformate din Acâş” şi a acordului de parteneriat aferent proiectului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 15, 2016. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *