Clotilde Armand îşi va prezenta publicului sătmărean cartea „Am ales România”, la Biblioteca Județeană

Luni, 28 noiembrie, cu începere de la ora 15.00, Sala Multimedia a Bibliotecii Județene Satu Mare va  găzdui prezentarea cărții „Am ales România. Povestea mea”, scrisă de Clotilde Armand.

am-ales-romaniaEvenimentul se va desfășura în prezența autoarei și reprezintă prima etapă din turneul de promovare a cărții apărute la Editura Humanitas. Matus Adrian-George va face prezentarea volumului pentru publicul sătmărean.

Cartea Clotildei Armand a fost lansată în cadrul Târgului Gaudeamus, în data de 19 noiembrie, în prezența filosofului Gabriel Liiceanu care a afirmat: „Clotilde Armand nu ne spune că ne iubeşte, ci ne cere să ne iubim noi pe noi înşine”.

Clotilde Armand s-a născut la 28 iunie 1973 în Franța. Diploma de inginer a obținut-o la Paris, iar studiile postuniversitare le-a finalizat în Statele Unite, cu dublă specializare. Trăiește în România, împreună cu soțul său Sergiu Moroianu și cei patru copii.

Matus Adrian-George este licențiat în Literatură comparată și universală. A absolvit studii masterale în Istorie contemporană, la Sorbonna și Istoria imaginilor-Istoria ideilor, la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj. Este autorul mai multor articole și recenzii apărute în revista clujeană „Steaua”.

La eveniment sunt invitați să participe oameni de cultură, scriitori și jurnaliști, profesori și elevi, membri ai comunității locale care doresc să o întâlnească pe Clotilde Armand.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 25, 2016. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.