17 tineri şi alte 63 de persoane s-au angajat în urma Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți din octombrie

În luna octombrie a avut loc Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, eveniment care s-a înscris în ansamblul acțiunilor întreprinse de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare, în vederea creșterii șanselor de ocupare și reintegrare a tinerilor șomeri pe piața muncii sătmărene.

poze-bursa-page-003La 30 de zile de la finalizarea bursei, A.J.O.F.M. Satu Mare informează că 17 tineri şi 63 de persoane din alte categorii sociale au fost încadrate în muncă în diverse meserii oferite de către agenții economici participanți la bursă.

Tinerii și-au gasit locuri de muncă în următoarele meserii: tâmplar universal, lucrător comercial, casier, asistent medical generalist, programator, contabil, technician echipamente de calcul și rețele, vânzător, economist în relații economice internaţionale precum și economist în gestiunea economică.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 25, 2016. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *