A fost dat în folosinţă şi în slujba locuitorilor sediul nou al Primăriei Oraşului Tăşnad

În data de 29 noiembrie, marţi, în prezenţa prefectului judeţului Satu Mare, Radu Bud, a preşedintelui Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Ionuţ Rus, deputaţilor Romeo Nicoară, Octavian Petric şi Erdei Istvan, viceprimarilor municipiului Satu Mare, Doina Feher şi Adrian Albu, primarului oraşului Tăşnad, Grieb Csaba, viceprimarului Kiskasza Balazs, inspectorului Şcolar Judeţean, Călin Durla, şefilor de instituţii, locuitori ai Tăşnadului, a fost inaugurat noul sediu al Primăriei oraşului Tăşnad.

dsc05199Noua primărie se află pe locul vechiului sediu care în urmă cu opt ani a fost distrus de alunecările de teren produse în această zonă. Construcţia se armonizează ca stil cu clădirile învecinate, dar stilul ei a împrumutat şi elemente arhitecturale ale vechii clădiri. A fost începută de fostul primar, Vasile Mitraşca, şi este finalizată de actualul primar Grieb Csaba, care în cuvântul său a mulţumit pentru alocarea fondurilor necesare construirii noului sediu, care oferă condiţii noi şi mai bune de lucru administraţiei actuale a Tăşnadului şi funcţionarilor. „Dorim să implementăm un nou stil de lucru, mai eficient, în slujba locuitorilor Tăşnadului”, a subliniat primarul Grieb Csaba.

dsc05178

dsc05180

dsc05194Prefectul Radu Bud a apreciat că oraşul Tăşnad s-a dezvoltat foarte bine în ultima vreme şi este un lucru pozitiv că „aici românii, maghiarii şi germanii convieţuiesc în bună înţelegere, beneficiind de toate condiţiile ce le oferă Tăşnadul ca oraş balnear. Oraşul are un viitor, iar clădirea ce s-a dat astăzi în folosinţă să fie în slujba dumneavoatră, a tăşnădenilor”.

dsc05197

dsc05203

dsc05208Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba şi-a arătat satisfacţia că Primăria Tăşnad beneficiază de un sediu cu toate dotările ce vor asigura servicii corespunzătoare către cetăţeni.

Suma necesară construirii clădirii a fost asigurată de Ministerul Dezolvării Regionale, investiţia fiind cuprinsă în Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Ministerul Dezvoltării Regionale a alocat suma de 2,6 milioane de lei pentru realizarea acestei investiţii. Primăria Tăşnad a contribuit cu suma de 300.000 lei, necesară racordării viitorului sediu la utilităţi, respectiv achiziţiei de mobilier.

La inaugurare a fost prezent protopopul Marian Crainic care împreună cu un sobor de preoţi de toate confesiunile, care au oficiat o slujbă religioasă după care a fost sfinţit noul sediu. După tăierea panglicii inaugurale cei prezenţi au fost serviţi cu şampanie şi pişcoturi, apoi a fost vizitat noul sediu.

dsc05211

dsc05217

dsc05221

dsc05227

dsc05232

dsc05234

dsc05235

dsc05238

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 29, 2016. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to A fost dat în folosinţă şi în slujba locuitorilor sediul nou al Primăriei Oraşului Tăşnad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *