A.J.O.F.M. Satu Mare: Compania Agraria din Spania recrutează 800 de lucrători în agricultură (cules de căpșuni)

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare aduce la cunoștință faptul că firma SUREXPORT Compania Agraria din Spania, a solicitat EURES România sprijin pentru organizarea unei selecții, pentru recrutarea a 800 de lucrători în domeniul agricol (cules de căpșuni).

cules-capsuniDurata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni. Data estimată de începere a contractelor este 15.02.2017.

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 de ore pe săptămână, împărțite în 6 zile, ziua a 7-a este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții. Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi conform convenției colective aplicate.

Selecția se va organiza:

La Vaslui, județul Vaslui în data de 13.12.2016, începând cu ora 09.00, în incinta Liceului Teoretic Emil Racoviță din Vaslui, strada Husului nr.48, de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui.

La Slobozia, județul Ialomița în data de 14.12.2016 începând cu ora 09.00, la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea b-dul Matei Basarab nr.26, Slobozia, de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița.

La Râmnicu Vâlcea, în zilele de 15-16.12.2016, începând cu ora 12.00, respectiv ora 09.00, în incinta CRFPA Râmnicul Vâlcea din strada Calea lui Traian nr.98, de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea.

Precizăm că orice alte evenimente de selecție, pentru domeniul agricol din Spania, la date și/sau în locații diferite față de cele communicate mai sus, nu sunt organizate cu implicarea ANOFM.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 9, 2016. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *